vineri, 8 mai 2015

Parteneriat Intel – Ericsson

Ericsson și divizia de securitate a Intel au semnat un acord de colaborare pentru a le oferi operatorilor telecom soluții de administrare a securității pe care aceștia le vor putea oferi, la rândul lor, clienților enterprise. Ericsson are o vastă experiență în gestionarea rețelelor telecom și a securității la nivel de rețea, iar Intel are soluții pe partea de hardware și software.

Cele două corporații vor oferi împreună servicii de administrare a sistemelor de prevenire a intruziunilor (Intusion Prevention), soluții de securitate a emailurilor și soluții de securitate online.
Ericsson susține rețele care deservesc peste 2,5 miliarde de utilizatori și peste 40% din traficul mobil din lume. Colaborând cu Intel Security, compania speră să îi ajute pe operatori să își susțină mai bine clienții companii să își protejeze proprietatea intelectuală, datele, dispozitivele și identitatea. Ericsson are o echipă globală de 65.000 de profesioniști în servicii în 180 de țări și administrează rețele care, împreună, deservesc 1 miliard de abonați la nivel mondial. Din ce în ce mai des, Ericsson își extinde experiența globală în servicii de administrare către alte industrii în afară de industria telecom, compania acordând o atenție sporită segmentului IT.    http://www.unick.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu