vineri, 8 mai 2015

Windows 10 lansat la finele lunii iulie?

Președinta CEO AMD, Lisa Su a lăsat porumbelul să scape în timpul prezentării celui mai recent raport financiar al companiei, unde a spus că Windows 10 ar putea fi lansat la sfîrșitul lui iulie.

Lisa Su a răspuns unei întrebări cu privie la planurile de inventar, și a spus următoarele:
“Odată cu lansarea Windows 10 de la sfârșitul lui iulie, vom urmări impactul asupra sezonului back to school  – vânzări de toamnă n.n. –  și ne așteptăm să existe o mică întârziere comparativ cu realizarea uzuală a inventarului back-to-school.
Anterior, Microsoft anunțase doar că Windows 10 va fi gata în această vară, fără a oferi o dată sau o perioadă anume. Afirmația Lisei Su se încadrează în perioada anunțată de Microsoft, dar vine să sublinieze și un alt aspect – anume că va fi nevoie de un mic efort din partea producătorilor de echipamente (OEM) pentru a fi gata cu noile device-uri pentru Windows 10.
Dacă spusele Lisei Su se confirmă, vom avea o surpriză plăcută de la Microsoft, chiar înainte de perioada concediilor din august, concedii în care vom pleca având Windows 10 pe device-urile preferate și când spun device-uri, mă refer la tablete și PC-uri, nu la telefoane, pentru că despre data lansării Windows 10 Mobile nu există nici măcar speculații.
Nu uitați însă, acestea sunt doar speculații legate de o declarație făcută într-un context privat (nu public) și trebuie privite circumspect. Este adevărat că venind dinspre un OEM cu o reputație solidă cum este AMD și gândindu-ne că Microsoft lucrează îndeaproape cu partenerii hardware și îi ține la curent cu planurile proprii, putem fi tentați totuși să dăm crezare spuselor CEO-ului AMD Lisa Su. Windows 10 va fi lansat în vară, iar un update minor va urma în această toamnă, după care vom avea alte update-uri majore în 2016. Trebuie spus aici că zvonurile privind o posibilă amânare pentru toamnă a lansării Windows 10 au fost astfel lăsate fără temei. Totuși, am putea privi lansarea din vară, urmată de update-ul din toamnă ca pe o bună strategie de a disimula faptul că anumite caracteristici nu mai pot fi adăugate în sistemul de operare până la lansarea din vară și astfel acestea vor fi introduse mai târziu.    http://www.unick.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu